RizolliРибни продукти

Rizolli - Страст към морето

Най-старата италианска компания за рибни продукти (консервирани) основана като  семеен бизнес в Парма през 1906 г. Ръководена от Антонио Рицоли, продуктите на Rizzoli и до днес носят характерната страст към морето, предавана от поколение на поколение в пресния улов и ръчна обработка в рамките на само няколко часа от риболова.

Репутация и качество

От своето основаване през 1906г., мотото на компанията е „Ante Lucrum Nomen“ в превод: репутация преди печалба, качество на продукта преди всичко останало.

Френска традиция на вкус

Rizolli винаги отдава на свойте продукти вниманието, което заслужават: внимателна ръчна обработка, както повелява семейната традиция.

Във своето производство Rizolli работи само с отлични съставки и само най-добрите партиди риба следвайки стриктен и безкомпромисен протокол и стандарт за качество.

Качество преди всичко

Компанията се гордее със своето внимание към качеството и всеки детайл в процеса на производство – от получаването на суровините и ръчната обработка до създаването на продукт и опаковката, за да предложи най-доброто на своите потребители.

Като най-старата компания в сектора на рибните консерви, вече пет поколения Rizolli предава опит от баща на син, по пътя на иновациите.

„Вярваме, че нашата сила е способността ни да превърнем повече от сто години опит и история в иновативни продукти, уникални със своето качество“

Масимо Рицоли, главен изпълнителен директор

Повече за Rizolli

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Rizolli и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!