Защо ЕОС – ЛД?

Като един от водещите дистрибутори на висококачествени хранителни продукти за България ЕОС – ЛД работи в партньорство с широк спектър от фирми в бранша. Наши клиенти са както големите търговски вериги (хипермаркети и супермаркети), така и по – малките квартални магазини – тип хранителни стоки, производствени цехове за печива и закуски и кулинарни бутици за гурме продукти от висок клас.

С логистична база специализирана за замразени и охладени продукти и екип от шофьори подсигуряващ рафтовете на търговските обекти със световноизвестни марки ежедневно, ние сме една от най – разпознаваемите компании в хранително вкусовия сектор и работодател с утвърден опит и имидж.

Възможностите, които предоставяме за развитие са в разнородни сфери на бизнеса включващи  складово – логистичната, счетоводната и маркетинговата.

Ние знаем как да оценим Вашата експертиза и умения, като в замяна очакваме позитивно отношение към работния процес, самоинициативност и желание за развитие.

Успешната реализация на една марка е плод на търговски качества, експертизата на закупчиците и адекватното маркетингово позициониране на продукта. Всичко това ние правим успешно вече 26 години!

Марки на стотици години, утвърдени по целия свят и превърнали се в икони за поколения наред достигат до българския пазар с автентичното си  качество и уникалност.

Zanetti, Cirio, Colavita, Labeyrie, D&L и много други първокласни продукти с гурме нотка за специалните моменти с любимите хора – това е почеркът на ЕОС – ЛД.

Ако имате желание да се потопите в света на кулинарията, на гурме изживяванията, на старите европейски брандове съчетали традиция и новаторство и ако обичате вкусната храна, то ЕОС – ЛД е мястото, което ще Ви предостави тази възможност.

Ако обичате екипната работа, енергичен сте и имате желание да усвоите умения в сферата на вносът и износът, ще се радваме да получим Вашата автобиография.

placeholder

Ние предлагаме:

  • Средства за транспорт до склада на фирмата, находящ се в кв. Враждебна, ул. Челопешко шосе 10-12, гр. София.
  • Коректност и прозрачност в трудовите отношения;
  • Мотивиращо възнаграждение;
  • Ваучери за храна;
  • Динамична и интересна работна среда;
  • Сплотен и приятелски екип;
  • Реални възможности за кариерно развитие;
  • Въвеждащо обучение.

Отворени позиции

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Бихте искали да станете част от нашия екип? Свържете се с нас още днес:

error: Alert: Content selection is disabled!!