Maple JoeПодсладители

Канадският Кленов сироп

Maple Joe е символ на канадската култура и традиция към вкусната храна. Най – известната марка за кленови сиропи достига до вашата трапеза с едничкото послание – да направи ежедневието ви по-сладко.

Със своите антиоксидантни свойства както и с по – ниското си съдържание на калории от захарта, продуктите на Maple Joe са здравословна и естествена алтернатива за подслаждане на любимите ви ястия.

Чист и натурален вкус

Канадският кленов сироп е перфектният подсладител за вашите палачинки, пържени филийки, десерти, кафе или кисело мляко. Със своят уникален карамелен аромат, Maple Joe придава оригинален нюанс на всяка рецепта!

Ползите на кленовия сироп

Като здравословна алтернатива на захарта, Maple Joe не съдържа добавки или консерванти. Той е 100% чист, автентичен сироп от клас „A“ без оцветители и добавки, богат на четири хранителни минерала: калций, калий, магнезий и манган.

Лесен е за употреба в кухнята, разтваря се в топла и в студена вода. Готов е за директна консумация или просто като заместител на захарта при печене!

Вкус на природата

Кленовото дърво може да живее до 200 години. Maple Joe внася природата във вашата кухня със своя ароматен и неповторим вкус – любим на млади и стари. Може да се използва в готварството, сладкарството или като подсладител на вашата напитка.

Знаете ли, че?
Според диетолозите, 60мл. кленов сироп (1/4 чаша) осигурява от 10% – 38% ежедневен препоръчителен прием на антиоксиданти.

Дневна доза здраве

Въпреки че общоприетата функция на кленовия сироп е тази на подсладител, в канадската култура той е много повече. Когато температурите паднат под -30° С в Квебек, за канадците борбата със студа се предопределя от четири важни хранителни минерала: калций, калий, магнезий и манган. Maple Joe подпомага нормалния енергиен метаболизъм като част от препоръчаната дневна доза на тези важни за здравето елементи.

Повече за Maple Joe

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Maple Joe и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!