Ile de FranceМлечни продукти

История, започнала преди повече от 70 години, която носи своето послание и днес!

По цял свят ILE DE FRANCE е познат с уникалното качество на своите сирена предлагащи своеобразно пътешествие в света на френската кулинарна традиция и начин на живот.

ILE DE FRANCE е достоен за твойте специални моменти!

Новият френски посланик на гурме сиренето

Най – разпознаваемата марка за френско сирене популяризирала по целия свят камамбер, бри, рокфор и много други.

Гурме наследство

За последните осемдесет години ILE DE FRANCE разви широка гама от автентични френски сирена, които наложи на почти всички континенти адаптирайки качество и вкус до перфектност.

Марката е посланик на отличния вкус преминал изпитанието на времето и оценен от най – взискателните любителите на френската кухня.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

През 2010г. ЮНЕСКО добави Френската гастрономия към нематериалното културно наследство на човечеството. Франция разгърна за света своят вековен опит и репутация в кулинарството, а част от гамата на свойте 1000 сирена обедини под името ILE DE FRANCE, в чест на презокеанския лайнер доставил камабер и бри за първи път през 1936г. в Съединените Щати. С тази елегантна препратка брандът асоцийра традицията и автентичността на френското сирене с начина на живот от 30те години на тези легендарни круизи.

Широка гама от продукти

С характерната кремообразната текстура на своето бри, с традиционния  си комплексен на вкус камамбер или с прясното, леко осолено и ароматно козе сирене, ILE DE FRANCE е идеален за всеки повод на вашата трапеза!

Повече за Ile de France

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Ile de France и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!