LabeyrieРибни продукти

Labeyrie - качество и класа от световна величина

Labeyrie е водеща френска марка позната по света с първокачествената си пушена сьомга, изключителния пастет от гъши дроб (foie gras) и популярната иберийска шунка „pata negra.“ Като част от групата на Labeyrie Fine Foods, световен лидер в хранително вкусовия сектор, зад успехът на марката се крие не само познанието на нейните ескперти, но и тяхната неизменна мисия да търсят най – добрите и иновативни рецепти за своите клиенти.

Желание за истинското

От своето създаване до днес, Labeyrie дава на всяко поколение продукти издържани в хранителните тенденции на неговото време – винаги природосъобразни, внимателно селектирани и изкусно приготвени. Марката работи усилено в насока разширяване на своята първокачествена гама печелеща ценителите на изключителния вкус по цял свят.

Продуктите на Labeyrie предизвикват емоция, а тяхното споделяне сближава!

За специални моменти

Хубавата храна е ключът към хубавите спомени и Labeyrie вярва, че именно качествените продукти са тайната съставка за това. Ето защо, марката цели да превърне вашите важни моменти в незабравими емоции за цял живот.

Вдъхновение за вкус

Labeyrie кара хората да изпитват вкусните емоции от добрата храна – качествено подбрана и приготвена с любов. Пастет от гъши дроб, пушена сьомга, патешки гърди, конфит, иберийска шунка „pata negra,“ пушена пъстърва, хайвер и ордьовър от морски дарове са изкустно селектирани за вашите скъпи моменти!

Стандарт и задължение

Етичната мисия на Labeyrie се разпростира отвъд доставчиците, от които набавя свойте суровини като обхваща качествения контрол на тяхното производство и достига до крайния продукт.

Компанията се стреми да е винаги крачка напред по отношение изискванията на пазара избирайки органичният подход в своята работа и налагайки продукти с натурални съставки.

Повече за Labeyrie

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Labeyrie и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!