Нашите Партньори

Billa

Верига супермаркети
Виена, Австрия
БИЛЛА е сред най-известните търговски вериги, не само в България, а и в Европа. Разполага с над 12 000 магазина и 200 000 служители като интересен факт за компанията е, че името BILLA идва от немското Billiger Laden, което означава евтин магазин.

Metro

Верига хипермаркети
Дюселдорф, Германия
Световен лидер в търговията на едро със 760 обекта в 25 държави и над 270 000 служители. За 20 години Метро България установи непознати до скоро търговски практики като промоционална поща, оферти с търговски отстъпки, клиентски карти, баркод върху опаковката и др.

Kaufland

Верига супермаркети
Некарсулм, Германия
Кауфланд е една от водещите немски вериги хипермаркети с над 1000 магазина в Германия и повече от 130,000 служителя. В България, компанията оперира от 2006г. и към момента разполага с 60 обекта в страната.

Фантастико

Верига супермаркети
София, България
Българска семейна компания, основана през 1991г. разполагаща с 42 супермаркета към 2019г. В по - големите си формати нейните обекти разполагат с био щанд, месна, рибна и млечна витрина, суши кът, топла точка, сладкарска витрина, кафетерия, детски кътове и площадки. Във „Фантастико“ работят над 3000 души.

HIT

Верига хипермаркети
Зигбург, Германия
Немска семейна фирма с основна ориентация към стоки за всекидневна употреба. Стремежът на Хит Хипермаркет е с над 40 000 артикула да задоволи предпочитанията и на най-взискателните като в тематично подредените щандове могат да се открият продукти, типични за немската, американската, руската, италианската, френската, азиатската др. кухни.

CBA

Верига супермаркети
София, България
Българска търговска верига, лидер в динамично развиващия се сектор на продажбите на бързооборотни стоки. Притежава над 50 модерни търговски обекта в страната като работи с над 500 контрагенти, предимно български производители. Има над 700 продукта със собствена марка - съчетание между отлично качество и изгодна цена.

345

Верига супермаркети
София, България
Българска търговска верига за хранителни стоки създадена през 2000г. До момента разполага с 16 супермаркета в гр. София и над 350 служители.

Т Маrкet

Верига супермаркети
София, България
Една от първите вериги супермаркети в страната с 84 обекта и повече от 1600 служителя. Основните предимства на T Market са стоките от български производители, винаги прясното месо, обработено в собствен цех и атрактивно ниските цени.

Лекси

Верига супермаркети
Пловдив, България
Най - популярният супермаркет в Пловдив с 10 годишна история. Разполага със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна предлагайки всеки ден на свойте клиенти прясно месо, риба, вкусни хлебчета, както и разнообразни торти, пасти и сладкиши правени на място.

Дар

Верига супермаркети
София, България
Търговска верига с 8 магазина стартирала през 1991г. В повечето от свойте обекти предлага топли точки, като клиентите на магазина, които наброяват 11,000 средно на ден могат да се насладят на разнообразие от висококачествени стоки на български и чуждестранни производители.
Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Присъединете се към нашите Партньори! Вижте всички наши продукти:

error: Alert: Content selection is disabled!!