D&LСосове

D&L - Стандартът за сосове

Белгийската компания Devos & Lemmens (D&L) е известна с широкия си асортимент от сосове и по – специално със своята майонеза, която в продължение на 140 години печели сърцата на потребителите в повече от 70 държави по света.

Любимият сос на Белгия

Devos & Lemmens е най-известната марка сосове в Белгия с история датираща от 1886 година. Широката гама от майонеза, студени и топли сосове и подправки намерили присъствие в супермаркетите, ресторантите и достигайки до домът, отдавна е част от ежедневието на Белгия.

За близките хора

Компанията се гордее с факта, че нейните продукти вдъхновяват семейната атмосфера около масата акцентирайки на близостта и семейните ценности като истинската рецепта за удовлетвореност и щастие.

Иновация и страст за вкус

D&L търси нови съставки и рецепти ежедневно целейки да отговаря на качеството и вкуса, към които клиентите на компанията са привикнали през годините. Креативността и иновацията в ДНК-то на D&L се обединяват със страстта и добрият вкус даващ живот на рецепти разработени от професионални готвачи, обожаващи храната.

Повече от 140 години опит

D&L притежава богати познания и опит в областта на качеството и безопасността на храните, заемайки челна позиция в индустрията повече от 140 години.

С непрекъснатото си внимание към процедурите и внедряването на подобрения в производството, компанията гарантира постоянство в качеството и удовлетвореност на своите лоялни клиенти по цял свят.

Повече за D&L

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на D&L и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!