PontiБалсамов оцет

Качество и стандарт

Ponti e един от най – разпознаваемите италиански брандове по света и световен лидер в производството на оцет от 1867г.

Автентичност и традиция

Продуктите под името Ponti отличаващи се с неповторимо качество и традиционни методи на приготвяне достигат до наши дни след повече от 150 – годишна история започнала в Sizzano (Новара), Италия.

Балсамови оцети от Модена (със стандарт за качество на Защитен Географски Регион), глазури с деликатен плодов оттенък, винени дресинги превърнали се в неизменна част на домакинства от почти всички точки на планетата съставляват днес гамата на Ponti.

Мисия и цел

„Да направим традиционните италиански продукти, характеризиращи се с иновативен вкус и отлично качество, достъпни навсякъде по света!“
– това е мисията на световния лидер в производството на оцет.

Ценности и стандарт

От самото си създаване Ponti залага на неповторимия вкус постигайки завидна колаборация от естествени съставки и високотехнологичен процес на производство. Традицията и автентичността са заложени в ДНК-то на компанията и живеят в нейната корпоративна култура и до днес.

Производство

Ponti Group разполага с четири свръх-модерни производствени бази в Италия, където технологиите и автоматизацията контролират качеството до последния детайл.

Антропоморфен робот за сглобяване и демонтаж на палети, X Rays (рентген) за проверка съдържанието на всеки буркан както и безпилотни совалки за палети с готови продукти са само част от свръх модерните мощности внедрени от компанията за контрол на производството.

Повече за Ponti

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Ponti и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!