OlmedaМесни продукти

Испански обичаи и традиция

Вярна на ценностите, обичаите и традициите на своята родна страна Испания, Olmeda Origenes влага изключителни усилия и грижи в производството на своите продукти, за да донесе най-доброто от испанската кухня на своите клиенти от цял ​​свят. Компанията се гордее да бъде истинска испанска марка, която е наследила естествените вкусове на народната кулинарна традиция, а благодарение на своя персонал предоставя само най-доброто обслужване на клиентите си.

Етика и ценности

Olmeda Origenes се старае да поддържа безупречна етика в професионален и личен план в отношенията си с доставчици и вносители, основана на взаимна лоялност, честност желание за общ просперитет.

Култура и качество

Компанията избира само най-добрите продукти в Испания и ги предлага в повече от 40 страни на международния пазар, като по този начин дава на хората по света да се насладят на испанската гастрономическа култура и същевременно насърчава използването на испански продукти в световна висококласна кухня.

Гаранция за произход

Olmeda подържа лоялни и честни отношения с своите производители и партньори, които влагат сърцето и душата си произвеждайки висококачественни продукти, следвайки местните традиции. Всяка година представители на компанията пътуват из Испания, търсейки и подбирайки продукти, за качеството и произхода на които Olmeda може да гарантира и с гордост да ги предложи на международния пазар.

История и ценности

Историята на компанията започва в Олмеда де ла Фуентес – град, който символизира богатството на испанската кулинарна традиция, а основните ценности водещи Olmeda от самото си създаване са страстта към добрата храна, връщането към изгубените обичаи и насладата към автентичното, което земята дава. Водена от тези ценности, марката търси и подбира най-добрите и висококачествени продукти от провинциална Испания, за да ги предложи на пазара.

Повече за Olmeda Origenes

Посетете уебсайта: www.olmedaorigenes.com

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте YouTube канала

Вижте профилът на компанията в LinkedIn

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Olmeda Origenes и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!