OlmedaMeat products

Испански обичаи и традиция

Вярна на ценностите, обичаите и традициите на своята родна страна Испания, Olmeda Origenes влага изключителни усилия и грижи в производството на своите продукти, за да донесе най-доброто от испанската кухня на своите клиенти от цял ​​свят. Компанията се гордее да бъде истинска испанска марка, която е наследила естествените вкусове на народната кулинарна традиция, а благодарение на своя персонал предоставя само най-доброто обслужване на клиентите си.

Етика и ценности

Olmeda Origenes се старае да поддържа безупречна етика в професионален и личен план в отношенията си с доставчици и вносители, основана на взаимна лоялност, честност желание за общ просперитет.

Култура и качество

Компанията избира само най-добрите продукти в Испания и ги предлага в повече от 40 страни на международния пазар, като по този начин дава на хората по света да се насладят на испанската гастрономическа култура и същевременно насърчава използването на испански продукти в световна висококласна кухня.

Гаранция за произход

Olmeda подържа лоялни и честни отношения с своите производители и партньори, които влагат сърцето и душата си произвеждайки висококачественни продукти, следвайки местните традиции. Всяка година представители на компанията пътуват из Испания, търсейки и подбирайки продукти, за качеството и произхода на които Olmeda може да гарантира и с гордост да ги предложи на международния пазар.

История и ценности

Историята на компанията започва в Олмеда де ла Фуентес – град, който символизира богатството на испанската кулинарна традиция, а основните ценности водещи Olmeda от самото си създаване са страстта към добрата храна, връщането към изгубените обичаи и насладата към автентичното, което земята дава. Водена от тези ценности, марката търси и подбира най-добрите и висококачествени продукти от провинциална Испания, за да ги предложи на пазара.

Повече за Olmeda Origenes

How can we help you?

Do not hesitate to contact us. We are here to assist you.

EOS is a premium supplier of some of the finest brands in the culinary industry. Our long-standing partner with excellent expertise and service!

Ludmil Sirakov
Optima shops, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Olmeda Origenes и във вашите обекти

Advertisement