NegroniМесни продукти

Negroni - Еталон за качество

Negroni е най-известната и обичана марка за сушени месни продукти в Италия. Част от Gruppo Veronesi от двадесет години, компанията е еталон на пазара за храни и дава надеждна гаранция за потребителите за качеството на своите продукти.

Повече от век опит

Със своите 100 години опит на пазара за висококачествени деликатесни меса, Negroni заема лидерска позиция и заслужено получава прозвището най-известната Италианска марка колбаси.

Успехът на Negroni

Марката дължи успехът си на своята широка и разнообразна продуктова гама, високи стандарти за качество и спазването на своята традиция за работа и производство.

Negroni преработва и пакетира своите продукти в специализирани, модерни съоръжения, което позволява на компанията да постигне най-високите нива на безопасност и качество на храните.

Марката винаги oбръща специално внимание на новите тенденции и желания на потребителите, предлагайки само подбрани специалитети за да предложи уникални вкусови моменти.

Принципи и мисия

С цел да гарантира най-високите стандарти за качество, изисканост на вкуса и безопасност, философията на Negroni се основава на пълен контрол на целия производствен процес – от храненето на животните до дистрибуцията на крайния продукт.

Благодарение на тези принципи, днес марката е общопризната като еталон за качество на месните италиански продукти и нейните високи постижения са засвидетелствани сертификационни консорциума.

Стандарт и качество

Negroni се ангажира да поддържа и да се съобразява изцяло с европейските разпоредби, за да постигне най-високите международни стандарти за сертифициране. За да спази своят ангажимент, компанията съчетава употребата на висококачествени съставки с най-новите технологични процеси на производство.

Повече за Negroni

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Negroni и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!