Montagne NoireМесни продукти

90 години история

Основана през далечната 1933 г., Montagne Noire поколения наред култивира и усъвършенства своето майсторство и ноу-хау в производството на колбаси. Всички рецепти на марката са разработени в съответствие с местните традиции, за да може да предложи продукти с превъзходно качество, всеки ден.

Произход от природата

Всичко започва в сърцето на окситанския регион, където се намира планинска верига с непокътната природа: La Montagne Noire. Земя, която отразява откровения и весел характер на своите жители, станали свидели на раждането на първите колбаси на Montagne Noire.

Качество и традиция

Ангажиментът към високото качесто е в културата на Montagne Noir, а това най-добре се изразява в продуктите на марката. Качественото месо е гаранция за вкусни колбаси, за това компанията използва само 100% прясно френско свинско месо признато за вкусовите си качества, и го приготвя по доказана традиция, предавана през годините.

Ангажимент към света

Горди със своите корени в Окситания, Montagne Noir поема за свой ангажимент да сподели със света богатия вкусов на своя регион със своите производствени цехове, разположени в подножието на Монтан Ноар, развити във времето с местно ноу-хау, опит и майсторство, придобити от 1933 г. насам. По този начин, Montagne Noir увековечава местните традиици чрез своите продукти и рецепти, и позволява на хора по целия свят да им се насладят.

Стандарт и произход

Регионът Монтан Ноар предлага идеални условия за производството на сухи колбаси. Това е мястото, където компанията е все още базирана: в сърцето на окситанските земи. Всички производствени обекти на Montagne Noir са сертифицирани по IFS (Международен хранителен стандарт), BRC, Label Rouge и ORGANIC, за да може компанията да предложи продукти с специалиен вкус и забележително качество. От подбора на суровините до проследяването на процеса на зреене, високите изисквания на Montagne Noir позволява на всеки продукт да разкрие всичките си вкусове и да носи в себе си вкус и традиция.

Повече за Montagne Noire

Посетете уебсайта: www.montagne-noire.fr

Разгледайте Facebook страницата

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Montagne Noire и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!