MeicaМесни продукти

Любимият колбас на Германия

Meica е производител №1 на колбаси в Германия, приготвени само от най-качествените месо и подправки и под надзора на най – взискателните системи за контрол в бранша. За компанията най – достоверният атестат за качество са нейните клиенти, които повече от век декларират своята лоялност към марката и любов към добрия вкус – без подобрители, оцветители или изкуствени добавки!

Традиция за вкус от един век!

Традиция датираща повече от век донесла неоспорими резултати и световна популярност на бранда. Meica използва най-прясното месо за свойте продукти преминало през най – стриктните процедури за инспекция.

Качество без компромис!

Обещание за качество

За да направи вкуса на своите колбаси толкова добър, Meica разполага с две неща: качествени суровини и ноу хау, за да ги превърне в първокласни продукти. Meica работи само с избрани доставчици, като някои от тях са установени още от създаването на компанията.

Доказателство за стандарт

Компанията носи изключителна отговорност за своето производството, като надминава многократно изискванията, постановени от регулаторните органи:

– одитиране по стандартите на IFS;

– сертифициране за износ в САЩ;

– сертифициране съгласно екорегламенти на ЕС № 834/2007 и № 889/2008

– пълно съответствие с принципите на HACCP.

Грижа за околната среда

Опазването на околната среда е от първостепенно значение за компанията. Meica мотивира свойте служители с ежедневен ангажимент към идните поколения и с мотивация за по – добро бъдеще за нашата планета. Всичко с грижа за нашите деца!

Климат, среда и енергия

Използвайки най-съвременните технологии в своето производство, компанията спазва и дори надхвърля законовите изисквания предвидени за индустрията. В това число:

– взима инвестиционни решения само след отчитане на всички аспекти за енергийната ефективност;

– инструктира персоналът да използва ресурсите по възможно най-пестелив начин като спазва този принцип по всяко време и във всяка ситуация;

– използва модерни технологични процеси в опазването на околната среда като рекуперация на топлина и специални методи за пестене на вода;

– оптимизира рециклирането на възстановими материали и избягва ненужните отпадъци като пести ресурси;

– използва газовете, получени чрез традиционно опушване над букова дървесина, като ги извлича чрез термично изгаряне и така получената енергия впоследствие използва за топлинна.

111 години история

През 2019г. Meica чества своята 111-годишнина! Основателят на  компанията Фриц Майнен създал бизнеса през 1908 г. и в най – смелите си мечти не е предполагал, че наденичките му един ден ще бъдат сред най-популярните в Германия. От тогава до днес обаче, заложеният от него традиционнен метод на производство в комбинация с най – качествените съставки дават живот на магията на Meica за поколения наред.

След 111 години компанията все още отстоява ценностите на своя създател като не използва подобрители на вкуса на своите продукти,  оцветители или фосфати.

Юбилейните „Wieners“ са реверанс на Meica към дългогодишните си клиенти с благодарност за един век доверие и лоялност!

Повече за Meica

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Meica и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!