ImperialМесни продукти

Imperial - еталон за месни продукти

Imperial Meat Products е хранителна компания, известна със своите висококачествени салами, шунки, пилешки продукти и вегетариански продукти. Imperial се стреми към най-високо качество и безопасност, като прилага строги правила по отношение на производството и хигиената на храните. В компанията работят 800 души на 5 различни локации.

Експертиза в търговията

Гордеейки се със повече от 60 години майсторство в областта и подкрепена от своята богата история и знания и опит, компанията се стреми всеки ден да прави качествени продукти и не спира да иновира.

Мисия и ценности

Imperial отделя внимание на всичко, което прави, за да може клиента да се наслади на нейните продукти. Компанията обръща внимание не само на продуктите и потребителя, но и на околният свят.

Така възникна стратегия на компанията „0-50-100“: 0 процента отпадъци, 50 процента по-добри месни и немесни продукти и 100 процента прозрачност, като по този начин Imperial допринася за околната среда и екологична работа.

Грижа за околната среда

Компанията знае, че потребителите все повече избират да ядат по-малко, но по-добро месо, а понякога дори да не ядат месо. Земята, околната среда, хората и животните са ценни, и Imperial поема инициатива да намалим въздействието си върху планетата.

Ето защо компанията работи върху нови видове вкусна храна с най-високо качество, произведени по отговорен начин, без излишни добавки: качествени заместители на месо, вегетариански спредове и дори хибридни продукти: месни продукти, съдържащи 30 процента зеленчуци.

Екология и прозрачност

Компанията поема инициатива да не губи излишна енергия, материали и вода, за да намали въздействието си върху планетата, както и вярва, че като работи с прозрачност, може да бъде най-добрият партньор за своите клиенти, потребители и колеги.

Прозрачността и сътрудничеството са необходими за реализиране на амбиция на Imperial, за това и компанията е отворена с произхода на своите продукти и добавки, като комуникира тази информация по открит и честен начин в рамките на организацията и извън нея.

Повече за Imperial

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Imperial и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!