BrocéliandeМесни продукти

Качество, вкус и отношение

Brocéliande е група от 300 животновъди от Северозападната част на Франция, ангажирани с земеделски подход, страст и истинско ноу-хау, които се фокусират върху вкуса, качеството, хуманното отношение към животните и уважението към хората.

Мисия за успех

Мисията на Brocéliande е да се създаде един по-добър свят, в който компанията може да предложи на пазара едни висококачествени и вкусни продукти произхождащи от земеделие, което показва уважение към животното, като същевременно осигурява достоен живот на животновъдите и служителите.

От фермата до вилицата

Brocéliande произвежда 100% френско свинско месо, хранено с най-висококачествените пълнозърнести храни, произведено без антибиотици, а компанията упражнява пълен контрол върху върху качеството по своята дистрибуторска верига, от фермата до вашата вилица.

Органично производство

Фермерите на Brocéliande са ангажирани към използването на 100% устойчив подход към планетата, животните и хората, и компанията отглежда своите животни съгласно френски биологични спецификации, като надхвърляме изиксванията на биологичното земеделие, а фермите работят в съответствие със 130 изисквания за хуманно отношение към животните.

Повече за Brocéliande

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Brocéliande и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!