AIAМесни продукти

AIA - Kaчество и иновация

Благодарение на висококачествените си иновативни продукти и своята визия за бъдещето, AIA се превръща в италиански производител на храни номер едно в Европа. Като една от най-важните марки в италианската агроиндустрия, компанията залага на иновациятa и качеството на своите на продукти.

Лидер в Италианската месна индустрия

Основана преди повече от 50 години, ясната визия за бъдещето и иновативният подход помагат на AIA да стане лидер на пазара за месни хранителни продукти. Способността на марката да предлага качествени решения за пазарните изисквания я превръща в основна сила в секторите, в които оперира.

Мисия и ценности

AIA е не само производствено предприятие, но марка с гарантирано качество, чиято мисия е да даде неизменно високи стандарти за качество за своите продукти, както и да разшири продуктовата си гама и със своят новаторски подход да предложи нови вкусове на потребителите.

Лидерство и успех

През последните 30 години, AIA обслужва своите италиански клиенти с нови продукти, чийто вкус и вкус срещнаха голям пазарен успех. От Wudy (1985), през BonRoll (1994) до Dakota (2013), AIA прави тези имена част от ежедневните хранителни навици на своите клиенти и  утвърждава лидерството си, благодарение на желанието си за иновации, запечатано в ДНК-то на компанията.

Над 50 години опит

След като преди повече от 50 години влезе в домовете и трапезите на италианци за да донесе качеството на своите месни продукти, AIA продължава пътя си със своята традиция на иновации и качествени продукти.

Повече за AIA

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на AIA и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!