AgrucapersКонсерви

Средиземноморски деликатесен вкус

Повече от 50 години опит и философия, ориентирани към качество, иновация и здравословна храна са затвърдили Agrucapers като водеща компания в производството и дистрибуцията на каперси, туршии и други зеленчукови специалитети по целия свят.

Автентичен вкус

Благодарение на своят процес на обработка и качество, Agrucapers запазва безпогрешния вкус на средиземноморската храна във всеки един от деликатесите, които предлага.

Традиция и характер

Ако нещо прави Agrucapers уникални това е техният средиземноморски характер, който идва от семейна традиция, която продължава да движи компанията със страст и гарантира, че се поддържа същността на хилядолетната, здравословна, екологична, и абсолютно вкусна вкусова традиция.

Усъвършенстване и качество

Като световни лидери в производството и маркетинга на каперси и кисели краставички, компанията държи на качеството на всеки свой продукт и на всеки свой процес във работата, които позволява на Agrucapers да продължи да се усъвършенства всеки ден като компания, за удоволствието на потребителите по целия свят.

Сертифицирано качество

Амбицията на Agrucapers да се усъвършенства всеки ден доведе до получаването на най-престижните международни сертификати за качество, безопасност на храните и околна среда.

Повече за Agrucapers

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Agrucapers и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!