ValmartinСирена

Качество и стандарт от 1840г.

Valmartin е производител на сирене с повече от 180 годишна история. Компанията използва доказани методи на преработка като предлага широка и разнообразна гама от висококачествени гурме сирена, подходящи за крайни потребители и за професионалисти в кетъринга.

Valmartin - автентичен вкус

Сиренето е основният продукт за много кулинарни творения. Знаейки нуждите на професионалният готвач, Valmartin предлага гама сирена, ценени от най –  взискателните специалисти в бранша. Марката комбинира качество и разнообразие с автентичен вкус и практичност при употреба.

Качество в кухнята

Сирената Valmartin® са вашият незаменим помощник в кухнята и  изкушение, повишаващо вкусовите качества на вашите рецепти, като същевременно се съчетават хармонично с всички съставки във всяко ястие.

Любими дори и на най-капризните, сирената Valmartin ще ви оставят спомена за еднo кулинарнo удоволствие, богато на превъзходни аромати.

За вас и вашите клиенти

Със своята автентичност и страст вече над 180 години, Valmartin следва доказани методи за производство и постоянство в качеството признато от професионалисти в цял свят. Компанията предлага широка и разнообразна гама от продукти подходящи както за вашите професионални нужди, така и за вашите крайни клиенти.

Повече за Valmartin

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Valmartin и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!