PedrazzoliМесни продукти

Фермерство и производство от 1951г.

Pedrazzoli е сред малкото фирми в своят сектор, занимаващи се с със земеделие и производство близо 70 години. Със своята традиция на земеделие и производство, Pedrazzoli има възможността да предостави абсолютна гаранция за качество и безопасност на храните, което компанията смята за абсолютно необходимо и незаменимо в наши дни.

Пионери в италианското био земеделие

Като пионери и новатори в областта, Pedrazzoli стартира своята био гама Linea Primavera Bio преди всеки друг, още през 1996 г.  За компанията безглутеновите продукти без млечни брашна и консерванти е нещо повече от това просто как тя работи: а именно символ за това коя е и как мисли.

Успехът на Pedrazzoli

Pedrazzoli е уникална компания на пазара, както в Италия, така и в международен план. Това се дължи не само на качеството на продуктите и, но и благодарение на своята верига на доставки от полето до готовият продукт.

Предлагайки огромна гама от продукти, от регионални деликатеси до великолепните класики на Италия, продуктовата гама на компанията олицетворява оригиналната същност и древното занаятчийско сърце на Salumificio Pedrazzoli.

Италианска храна от красива земя

От поколения Pedrazzoli развъжда свине и произвежда месни храни в тясна връзка с естествените ритми на земята – земя, в която добрата храна винаги е означавала здравословна храна.

За качеството на своите продукти компанията отдава на красивата Мантуа, която я потапя ежедневно в древните знания и вековна култура, която знае как да цени добрите и красивите неща в живота.

Във своите ферми Pedrazzoli използва методи и рецепти, получени директно от вековната италианска традиция на свинско месо от Мантуа: традиция, която дава месни ястия, подобни на които не се срещат никъде другаде.

Гурме вкус

От нивите, където се отглежда зърно, през пасищата, където животните растат във ферми за свободно отглеждане, до традиционното изкуство за свинско месо, развито в региона на Мантуа, продуктите на Pedrazzoli се раждат по един начин: естествено.

Те са ръчно изработени по традиционен начин от уникални комбинация на съставки: точното количество морска сол, ароматен баланс на подправките и качествено месо.

Богати на вкус и непроменяни изкуствено, продуктите на Pedrazzoli са идеални за вашите рецепти, за да си доставите „гурме“ изживяване всеки път.

Повече за Pedrazzoli

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Pedrazzoli и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!