Milco – Le Domaine de BeauvoirМесни продукти

Milco - тук, за да ви послужи

Milco – Le Domaine de Beauvoir e френски семеен бизнес от 1960 г., специализиран в производството на пастети, терини и мусове направени по френска традиция.

Компанията предлага повече от 150 продукта, чиято насоченост е както в конвенционалната, така и в гурме кулинарията.

Растеж и развитие

С всеки изминал ден, Milco – Le Domaine de Beauvoir не престава да подобрява своят начин на работа, за да предложи най-доброто от френската гастрономия на своите клиенти.

Експертиза на работа

Персоналът Milco – Le Domaine de Beauvoir е високо квалифициран и с богат опит в разработването на колбасни продукти, като R&D екипът на компанията притежава новаторски подход и може да се адаптира към специфичните нужди на пазара.

Milco непрекъснато се стреми да подобрява своите услуги, така че да разширява своята гама, като се стреми бързо да се адаптира към исканията и нуждите на своите клиенти.

Гаранция за качество

Подобрявайки постоянно своят стандарт на работа, Milco изгражда дългогодишни отношения със своите доставчици, за да гарантира оптимално качество.

Milco – Le Domaine de Beauvoir не само слуша и отговаря на нуждите на своите клиенти, но и на тяхното търговско развитие като гарантира редовност в качеството, сигурността и доставките. Компанията работи само и единствено с първокачествено прясно френско свинско месо.

Повече за Milco - Le Domaine de Beauvoir

Посетете уебсайта: https://www.milcosas.fr/

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Milco - Le Domaine de Beauvoir и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!