LorienteМесни продукти

Първокласни продукти

Преди повече от 40 години, семейството на Лориенте решава да посвети цялото си знание, усилие и страст към една цел: създаването на първокласни продукти от свинско месо. С времето, компанията става един от основните доставчици на продукти от прясно, сушено и иберийско свинско месо на най-голямата верига супермаркети в Испания – Mercadona в Испания и развива своя бизнес по целия свят.

Качество от природата

Главната цел на Loriente е произвежда и предлага качествена храна и продукти, които помагат на хората да се наслаждават на живота.

Технология и иновация

Инвестицията в качество, безопасност, проследимост и иновациия са водещите ценности на компанията от самото и основаване. Благодарение на това днес, Loriente произвежда своите продукти чрез професионални и високотехнологични методи в 11 производствени предприятия.

Опит и произход

Още от своето създаване, Loriente поставя за своя цел да гарантира качеството и произхода на своите продукти и суровини, като същевременно поддържа обстоен и стриктен контрол във всички процеси на производство, а богатият опит и знания натрупани през годините позволи на компанията възможност да даде своите продукти на семейства по целия свят.

Семейна история

През своите дълги години работа и развитие, Loriente посвещава цялото си знание, усилие и страст към една цел: да създаде първокласни продукти от свинско месо. Компанията продължава да се стреми ежедневно да съхранява и повишава стойността на своите продукти, като се грижи и за благополучието на своите служители и обществото като цяло.

Повече за Loriente

Посетете уебсайта: www.incarlopsa.es

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте YouTube канала

Вижте профилът на компанията в LinkedIn

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Loriente и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!