DelbaХлебни продукти

Първокласен немски хляб

Продуктите на Delba се произвеждат от висококачествено пълнозърнесто брашно, което чрез изключително внимателен процес на печене запазва своите естествени хранителни вещества, минерали и витамини. Хлябът на Delba е здравословен и богат на фибри като се приготвя по традиционния начин – без наличието на консерванти, добавки и оцветители.

Вкусен по всеки начин

Хлябът на Delba е специално създаден, за да му се насладите препечен или просто изваден от опаковката. Комбинира се идеално с масло, мед, конфитюр, сладко, домати, шунка, пуешко, сирене, зарзават и други.

Един продукт на немската традиция в пекарството!

Иновация и практичност

За своите продукти Delba използва специална прозрачна вакуумна опаковка, която гарантира дълготрайност и свежест на хляба. Независимо колко филийки ще извадите днес, последния резен ще бъде свеж колкото и първия, стига опаковката да е внимателно затворена след консумация.

Дълготрайността и свежестта на хлябовете на Delba са резултат и на суровината, с която е произведен продукта –  пълнозърнесто брашно без консерванти или химически добавки за печене.

Производство

Delba използва традиционен процес на печене на своите хлябове запазвайки ценните хранителни съставки на своето висококачествено пълнозърнесто брашно. Ръжен хляб с минерали и витамини, подходящ за диета и за здравословен начин на живот! Марката търси отговор не само на нуждите на своите клинтите, но и носи послание за  природосъобразен баланс в нашата ежедневна храна.

Продуктите на Delba са сертифицирани „кошер.“

За компанията

Delba е основана през 1983 г. и към днешна дата е сред водещите производители на пълнозърнести хлебни продукти. Една от водещите иновации на компанията е специалната опаковка, съхраняваща продуктите свежи и гарантираща тяхната дълготрайност.

Компанията е награждавана многократно със златна награда DLG за  високо качество, а нейните продукти са сред водещите на немската хлебна индустрия.

Повече за Delba

Посетете уебсайта: www.delba.de

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Delba и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!