Coombe CastleМлечни продукти

Качество от Великобритания

С над 4 десетилетия опит в производството и дистрибуцията на страхотни на вкус британски и ирландски млечни продукти по целия свят, Coombe Castle поддържа и развива своята широка гама за ценители за да отговори на изискванията на своите клиенти на международния пазар.

Разнообразие на вкус

Било то класически чедър от фермата или едно от по-екзотичните смесени сирена, която компанията предлага, продуктите на Coombe Castle дават широко разнообразие и нещо за всеки вкус.

Първокласно качество

Със своя богат опит във производството на сирене, Coombe Castle предлага най-доброто от Великобритания на клиенти по цял свят. Желанията и нуждите на крайния потребител са в основата на работата на компанията, за това Coombe Castle подбира само първокласни сирена с несравним вкус.

Благодарение на своята отдаденост и любов към качеството, сирената на Coombe Castle са любим продукт на ценители от всяка държава.

Професионализъм

Със своят опитен и професионален екип от 35 души и в партньорство с 40 доставчици в над 45 страни, Coombe Castle се ангажира да поддържа високи стандарти за качество на продуктите си, като гарантира, че всички продукти достигат до вас в перфектно състояние.

С над 35 години опит, компанията се гордее с успеха си в износа на страхотни на вкус британски и ирландски млечни продукти по целия свят.

Повече за Coombe Castle

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Coombe Castle и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!