Bonta DivinaДесерти

Bonta Divina - Вкус и качество

Основана през 1978г., Bonta Divina специализира в производството и продажбата на пресни сладкарски десерти, характерни за националните и международни традиции. Пресните десерти на компанията произхождат от опита на страхотен майстор-готвач на десерти, търсещ най-добрите съставки, за да получи идеалният вкус и хранителен баланс.

Наслада за всеки

Bonta Divina предлага линия десерти, създадени по вековните италиански рецепти. Насладете се на вкус, готов да ви достави удоволствие когато пожелаете.

Традиция, качество и съвършенство

Производителят на десерти, за който винаги сте мечтали, се превърна в реалност, благодарение на Bontà Divina. Насладете се на специални десерти, практически перфектни в избора на съставки, с вярност към оригиналните рецепти.

Мисия и ценности

Мисията на компанията е да предложи на пазара пресни десерти, чието качество е с най-висока важност. В своето производство, компанията използва продукти без генетично модифицирани съставки, като залага на чистотата на своите суровини, с цел да отговори на динамичните нужди на потребителите на различните пазари.

Качество на производство

В своето производство Bontа Divina използва само най-качественото мляко, сметана, маскарпоне и яйчен жълтък, за да постигне максимално равновесие на вкус и добре балансирана и пълноценна хранителна стойност. Ето защо за Bontа Divina качеството никога не е по избор, а незаличим избор от философията на компанията.

Повече за Bonta Divina

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Bonta Divina и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!