Vegan DeliВеган продукти

Вкусна и здравословна алтернатива

Преди повече от 25 години, следвайки своята семейния визия, Антъни и Грегъри Верхаге се вслушват в желанието на хората да използват здравословни алтернативи на любимите им месния ястия и да балансират хранителния си режим. Още тогава, те започват да произвеждат органични веган продукти без соя, което бележи създаването на на марката Fit Food®.

Органично и лесно за приготвяне

Да се грижите за здравето си не означава, че трябва да правите компромис с вкуса на храната. Vegan Deli предлага широка гама от вкусни и лесни за приготвяне органични и растителни алтернативи на любимите ви ястия!

Разнообразие за всеки вкус

Днес повече от всякога, хората изграждат неприятният навик да използват бързи и готови храни. Това със сигурност е практично и може би вкусно, но почти никога здравословно. Vegan Deli предлага здравословни и вкусни веган алтернативи без ГМО и палмова мазнина, които ще паснат на начина на живот на всеки – с продуктите им можете да приготвяте бързо и лесно ястия, които да отговарят на всяка нужда и вкус.

Компанията посвещава своето ноу-хау и 25 години опит, за да произведе качествени продукти и да позволи на семейства и приятели по цял свят да се насладят на здравословна органична растителна храна.

Висок стандарт на производство

Vegan Deli се гордее със своето производственото предприятие, в което произвежда продуктите си. То класифицирано със статус на нулеви емисии и не отделя никакви вредни химикали в околната среда. Компанията използва няколко ключови професионални практики, за да гарантира природосъобразен начин на работа:

  • Оптимизация на логистиката, за оптимално ограничаване на CO2 емисиите
  • Използване на контейнери за многократна употреба за ограничаване на отпадъците
  • Пречистване на отпадъчните води, преди да отидат в канализационната система
  • Рециклиране на пластмаса и картон
  • Използване на почистващи продукти само с екологичен етикет

За да може Vegan Deli да гарантира вкусни и здравословни продукти, всеки продукт минава през инспекция на суровините, микробиологично тестване и инспекция при доставка.

Благодарение на стриктният си стандарт на работа, и факта че качеството и иновациите са приоритет в дейностите на компанията, фабриката е спечелила доверието на пет експертни сертификационни органи.

Вкусно и органично

Със своят натоварен график, хората понякога просто искаме да хапнат любимият си висококалоричен бургер или пицата която обичат, но но знаят, че и двете не са най-добрият избор за здравословно ястие.

Vegan Deli комбинира своя опит и ноу-хау с качествени съставки, за да им предложи най-добрите органични и полезни алтернативи на любимите им храни. Благодарение на своята постоянно разширяваща се гама растителни продукти, компанията може да предложи здравословни продукти за всеки вкус, които могат да се използват във всички любими ястия.

Повече за Vegan Deli

Посетете уебсайта: www.linck.mc

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте YouTube канала

Вижте профилът на компанията в LinkedIn

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Vegan Deli и във вашите обекти

error: Alert: Content selection is disabled!!