St. MôretМлечни продукти

St. Môret

Емблематична марка за поколения! St Môret e сред най – популярните натурални прeсни сиренa във Франция спечелило сърцата на потребителите с пълната си текстура, леко осолен вкус и уникално кремообразно усещане. Това е простото, естествено удоволствие от най-свежото специализирано сирене.

По всяко време на деня

Благодарение на различните си разфасовки, St Môret е предпочитано сирене както от възрастни, така и от деца. Кремообразното изкушение, което се топи в устата с ниско съдържание на мазнини може да се маже на хляб по всяко време на деня или да се влага във вкусни ястия. Предлага се и в индивидуални разфасовски, които са на раположение винаги свежи, а нискомаслената му версия може да бъде намарена в St Môret Ligne & Plaisir.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

St Môret може да достигне до теб и под формата на предястие с вкусните си топчета от прясно сирене, пълнени с домат, смокиня, сладък пипер или песто.


St-Môret-billes-OK

Свежо и кремообразно

Мляко, сметана и щипка сол – натурални съставки в комбинация с уникална рецепта! Това е любимото St Môret с плътна, топяща се в устата текстура.

Любимият френски пазар

От първата реклама през 80-те години с известният микробус и пазарна сергия, Сейнт Морет обиколи почти всички пазари във Франция превръщайки марката в синоним на свеж вкус и забавление.
През 2018 г. компанията подкрепи телевизионният канал TF1 в конкурса:  „Най – красив фермерски пазар“ като от 25-те финалисти, наградата „Votre plus beau Marché“ беше връчена на Sanary-sur-Mer.

Повече за St Môret

Посетете уебсайта: www.quiveutdufromage.com/marques/st-moret

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на St. Môret и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!