St MichelХлебни продукти

Автентичният френски вкус

Във Франция любовта към добрата храна е толкова важна, колкото и любовта към страната и семейството. Основана през 1905 г. семейната пекарна St Michel работи, за да може хора по целия свят да се насладят на вкусните неща в живота.

Професионализъм на производство

St Michel използва своите знания и традиционни рецептим като извършва всяка стъпка от процеса на производство самостоятелно във своите производствени обекти във Франция, защото вярва, че една бисквита може да бъде истински вкусна, само ако е добре направена.

Качество и традиция

Традицията на производство на St Michel и философията за висококачествените продукти на компанията се основават преди всичко на здравия разум. St Michel следва инстинкта си за качествено производство и в своите продукти използва само яйца от свободни кокошки, не използва палмово масло, както и залага само на френска пшеница, за да даде само най-доброто на масата на крайния потребител.

Любов към вкуса

Като традиционна марка с любов към всичко вкусно, St Michel винаги се стреми да разширява своят кулинарен репертоар, за да изобрети или преоткрие нови бисквити и да ги предложи на международния пазар.

Любовта към добрата храна дава на марката цел да сподели своето френско чувство за върхови постижения, като произвежда висококачествени продукти, на които да се насладят семейства от цял свят.

Произведено във Франция

Още от своето основаване през 1905 г. като френска семейна традиционна марка, компанията прави бисквити, торти и други вкусни продукти само в собствените си фабрики във Франция. В допълнение към своите емблематични френски печени бисквити, St Michel знае как да иновира и преоткрива класически рецепти като им придаде своят уникален френски вкус, а над 100 години опит и ноу-хау прави марката горда, че допринася за наследството на родната си страна.

Повече за St Michel

Посетете уебсайта: www.stmichel.com

Разгледайте Facebook страницата

Вижте Instagram страницата

Разгледайте YouTube канала

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на St Michel и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!