Rio MareРибни продукти

riomare_logo 1.75 ratio
Повече от 40 години европейците се радват на деликатната и вкусна италианска риба тон

Rio Mare се отличава с розовият си цвят, превъзходен вкус и двойна ръчна технология на почистване съгласно неизменните мерки за контрол на качеството и инспекция.

Щипка морска сол и средиземноморски зехтин допълват вкуса на най – разпознаваемата риба по света.

Истинският вкус на Италия

Позната в над 30 страни, гамата от продукти на Рио Маре включва риба тон в маслинено масло, риба тон в собствен сос, филе от риба тон, салата от риба тон, риба тон за паста, риба тон на пастет. В допълнение, Rio Mare предлага филе от сьомга, скумрия и сардини.

Яжте риба и живейте по-добре

Рибата „тон“ осигурява по-голямата част от хранителните вещества, намиращи се в прясната риба, като също така е източник на протеини, минерални соли, витамини и Омега-3 мастни киселини.

Rio mare children

Рио Маре за силни деца

Рибата е основна храна за всички, особено за децата и ето защо…

Богата е на хранителни компоненти, които са от съществено значение за растежа както и са отлично средство за стимулиране на развиващата се имунна система.
Рибните протеини имат висока биологична стойност, осигурявайки изобилие от витамини и минерали, включително фосфор, калций, желязо и йод.
За децата е важно да започнат да ядат риба от ранна възраст, а Rio Mare е изключително удачна за въвеждане в детската диета, тъй като не съдържа кости, няма мирис и е преди всичко МНОГО вкусна!

Риболовните океани на Рио Маре

Рибата „тон“ живее в екваториални води между двата тропика, а около 77% от улова й идва от Западния Тих океан и Индийския океан. Траулите, използвани за риболов са дълги с размери до 100 метра, оборудвани с хладилници за замразяване на прясно уловената риба, гарантиращи максимална безопасност и хигиена.

13575_02
traceability

Разберете откъде идва вашата риба тон

Rio Mare пристига на трапезите на милиони потребители по цял свят  със свой произход и „биография“ преминавайки през рафтовете на търговците на дребно.
Т. нар. „Проследяемост“ е изписана на всяка консерва, за да информира потребителите, от момента на улова до нейната преработка, консервиране и стерилизация, че ние никога не „губим от поглед“ от продукта.

Повече за Rio Mare

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Rio Mare и във вашите обекти

Реклама