Jimmy TartufiКонсерви

Мисия за постижение

Jimmy Tartufi е компания, специализирана в производството и маркетинга на висококачествени консервирани продукти на основата на трюфели. С времето компанията продължава да се развива и днес е затвърдена както в родната си Италия така и на чуждите пазари – Европа, САЩ, Бразилия, Азия, Русия и Близкия Изток.

Визия на компанията

Целта на Jimmy Tartufi е да произведе и даде най-добрия продукт на своите клиенти и да се превърне в отправна точка на пазара на трюфели.

Традиция и развитие

Jimmy Tartufi е посвещава работата си на разработването на нови продукти и достигането на нови, по-високи постижения на, за да задоволи динамичните и променящи се изисквания на все-по взискателният пазар, предавайки ценностите на своята хилядолетна и природна традиция с опит и страст.

През 1980 г. основателят на компанията, воден от страстта към трюфела, създава мрежа за покупки и продажби, което изнася Jimmy Tartufi на световната сцена.

Недокосната земя

Естествената екосистема в недокоснатата земя на зеленото сърце на Италия, Умбрия, позволява растежа на най-добрите видове трюфели. Уникалното разнообразие и високото качество на трюфелите са плод на този плодороден и уникален район, придавайки му международна слава.

Повече за Jimmy Tartufi

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Jimmy Tartufi и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!