FriedrichsРибни продукти

Friedrichs - традиция за качество

„Даваме всичко от себе си – по традиция.“ Това е мотото, което Gottfried Friedrichs и всички негови служители следват още от създаването на компанията. Сега, 100 години по-късно, компанията притежава рецептата за успех идваща от отговорността за качество, развита през годините. Friedrichs залага на изключително внимателна обработка на своите продукти – като голяма част от това, все още се извършва на ръка. Основна цел на компанията е да предложи гурме кулинарни изкушения чрез своята гама иновативни и качествени продукти.

Стандарт в сферата

От 1908 г. насам, Gottfried Friedrichs многократно поставя стандарти по отношение на качеството, иновациите и обработката. Повече от 100 годин по – късно, с своите почти 400 служители работещи на три различни локации, Friedrichs работи усилено за да поддържа основните ценности, заложени от своето основаване.

Следвайки философията си, тази семейна компания със среден размер, базирана в Хамбург, се превръща в лидер на пазара в Германия за висококачествена риба и се налага като специалистът в рибните деликатеси. 

Традиция повече от 1 век

Повече от 100 години, Gottfried Friedrichs умело комбинира опит,  експертиза и майсторство, за да създаде уникални продукти, каращи и най-претенциозните познавачи да се доверяват на компанията.

Във фокуса на компанията са заложени качеството и иновацията, отговарящи на вкуса на съвременните потребители. 

Обещание за качество

Рибните деликатеси от изключително качество изискват изключително внимателна обработка. Ето защо, производственият процес във Friedrichs се състои от уникална комбинация на качествени суровини, традиционна изработка, иновативни рецепти и съвременни технологии.

Основният приоритет винаги е да се създаде продукт, отговарящ на най-високите стандарти за качество и вкус. Компанията работи с голямо внимание към детайлите като отдава необходимото време, за да се постигне възможно най-добрия и вкусен резултат.

Сигурност за стандарт

Friedrichs се гордее със своята система за управление на качеството, която многократно надхвърля законовите изисквания. Едно от нещата, които демонстрира позицията й на лидер в качеството и вкуса, е това, че е от първите в бранша, сертифицирани съгласно IS / IFS (Международния хранителен стандарт) на „по-високо ниво“ и MSC стандарт. 

Повече за Friedrichs

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Friedrichs и във вашите обекти

Реклама