ColavitaЗехтин

Colavita - Маслиново Масло от Световна Класа!

Семейна марка с глобално присъствие, чийто традиции и качество в продължение на поколения градят имиджа на един от най – традиционните италиански продукти какъвто е маслиновото масло.

Семейството на Colavita

Вече четири генерации фамилия Колавита произвежда маслиново масло в родния Молизе, следвайки традициите на свойте предци и онази страст към добрия вкус направила бранда популярен по цял свят.

От незапомнени времена отглеждането на маслини е естествен поминък на хората като е диктувал живота и съдбата на цели цивилизации. Здравословните ползи на маслиновото масло са били познати още на древните далече преди масово налагане на продукта и превръщането му в неизменна съставка на масата на милиони домакинства. През годините, в които маслината се превръща в символ на италианското земеделие и на практика отглеждането й се извършва навсякъде заради благоприятните климатични условия на Апенините, Молизе придобива популярност на регионът даващ най – ценените сортове.

Продукти

Земята, климата, растителността и преди всичко грижата на фермерите са съставките, които превръщат Colavita в едно истинско гурме удоволствие.

Продукт, направен от любовта към семейството, издържан в културата и традициите на региона и съобразен до най – малкия детайл: от маслиновото дърво до бутилката.

Качество и традиция

Страстта към изключителният вкус и качество се отнася за цялата гама от продукти на Colavita. Така например, в допълнение към маслиновото масло, за което плодът се бере в пика на неговата зрялост и се пресова на момента, за да запази своите органолептични качества, макароните на Colavita се произвеждат единствено от 100% твърда пшеница в комбинация със сертифицирана планинска изворна вода „Acqua del Molise.” Проверката на качеството съпътства всички стадий на производствения процес в Colavita подсигурявайки най – доброто за вашият вкус и маса.

Италиански лайфстайл

Италианците вярват, че храната е нашата душа и тяло, а домашно приготвените ястия са начинът красивите моменти със семейство и приятели да остават запечатани за цял живот. 

Ето защо, Colavita внася семейната традиция в твоята кухня с набор от продукти и рецепти, вдъхновени от средиземноморската диета – лека, разнообразна и здравословна! Такава, каквато ти и твоето семейство заслужавате!

 

За компанията

Страстта към изключителния вкус, предприемчивостта и непрестанните инвестиции издигат Colavita от малка фамилна мелница за маслини преди 70 години до еталон в бранша днес и разпознаема марка по цял свят.

Ангажимент към общността

Colavita направи значителни инвестиции в сферата на своето природосъобразно производство, като на първо място въведе програма за рециклиране с нулеви отпадъци, а в допълнение инсталира 3000 слънчеви панела за захранване на свойте мощности.

Мисия и ценности

Мисията на Colavita е да сподели страстта си към неповторимият вкус като предложи на света висококачествен 100% италиански продукт

„Италиански маслини, пресовани и бутилирани в Италия; и обичани по цял свят!“

Повече за Colavita

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Colavita и във вашите обекти

Реклама

error: Alert: Content selection is disabled!!