ArgalМесни продукти

Argal - Повече от 100 години качество

Argal е водеща компания в хранителния сектор е със 100-годишна история и третата по пазарен дял в сектора на преработката на месо. Argal e една ot най-признатите компании на пазара, както заради своята история, така и заради качеството на своите продукти и способността си за иновации.

Ценности и развитие

Днес, години след своята стогодишнина, Argal продължава да залага на качество, бързо развитие и иновации в своята широка гама от естествени продукти, като варена и сушена шунка, пуйка, колбаси, пастети фует и готови продукти за хранене.

Традиция, качество и съвършенство

Argal държи на своята традиция вековна история, като поддържа качеството на своите суровини и рецепти, които придават неповторим вкус на колбасите си.

Компанията не спира да прави иновации в областта на месните продукти, като се адаптира към нуждите на потребителите и техните, с цел да представи една от най-пълните и висококачествени гами на пазара.

Когато опитате продукт на Argal, вие ще усетите всичко което компанията е сътворила по своите традиционни рецепти през последният век.

Страст към добре направеното

Като компания Argal винаги е е имаша за цел еда разбере и задоволим нуждите на онези потребители, които търсят качество и традиция във всеки продукт, който консумира.

След повече от 100 години опит, Argal не променя отношението, усилията и непрекъснатият си стремеж да върви нагоре, и с времето доказва, че това е единственият начин за постигане на успех.

Ден след ден компанията продължава да израства в международен план, а иновациите са това, което ги води напред.

Производствените центрове на Argal са разположени в най-традиционните испански региони, за да постигнат най-автентичният вкус

Ангажираност към околната среда

Производствените центрове на на Argal имат сертификати, удостоверяващи най-високите стандарти за безопасност и качество на храните, както и изпълнява обучителни програми за безопасното отглеждане и обработка на хранителни продукти,

Като социално отговорна компания, Argal спазва наредбите за на опазването на околната среда и устойчивото развитие и използва пречиствателни станции за остатъчни води, за да премахне физическите, химичните и биологичните замърсители.

Повече за Argal

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Започнете да предлагате продуктите на Argal и във вашите обекти

Реклама