Парижко Трио – Кроасан, Croque Madame и Супа от Гъби

Крем супа от гъби:

Начин на приготвяне:

Кроасани с бри и горчица.
Оформете кроасаните, като нарежете листа от бутер тесто на малки триъгълници. Поставете горчицата и парче Ил дьо Франс Бри в единия край на бутер тестото. Разточете, за да оформите кроасаните. Глазирайте горната им част с яйчен жълтък, за да получите златист цвят, след като се изпече. Печете 15 минути при 200°C.

Croque Madame.
Нарежете шунката, хляба и Ил дьо Франс Нормантал на кръгове с помощта на кръгла форма за бисквитки. Използвайте хляба, шунката и Ил дьо Франс Нормантал, за да направите Croque Madame. Глазирайте отгоре с яйчен жълтък. Печете 10 минути при 200°C. Междувременно изпържете яйцата. След това използвайте формата за бисквитки, за да оформите кръгове и да ги поставите върху Croque Madame!

Крем супа от гъби.
Измийте гъбите и отстранете дръжките, нарежете ги и ги запържете в намазан с масло тиган. После добавете водата и бульона и оставете да заври. Смесете съставките като добавите сметаната и сервирате.

Използвани продукти:

Как можем да бъдем полезни?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за да ви асистираме.

ЕОС е първокласен доставчик на едни от най-качествените марки в кулинарията. Наш дългогодишен партньор с отлична експертиза и обслужване!

Людмил Сираков
Магазини Optima, Optima.bg

Бихте искали да видите пълната гама продукти, които предлагаме?